top of page

KROONLUCHTERS EN ANTIEK

EN RESTAURATIES LAMPEN

 

 

DE WINKEL

 

Laat ik me voorstellen.

Ik ben Jolanda de Vries en ik ben zelfstandig ondernemer. Van mijn ouders heb ik de liefde meegekregen voor antieke spullen. Mijn vader was restaurateur van antieke meubelen en ik ben begonnen met het restaureren en verkopen van oude Kroonluchters en antieke verlichting. Dit is al weer 35 jaar geleden.

Eerst stond ik op antiekbeurzen en markten en verkocht ik uit eigen huis. Ook had ik een garagebox.

De kroonluchters en lampen hingen daar laag door het lage plafond, dus ik was blij dat ik aan de Turfsingel een mooie bedrijfsruimte kon huren.

Sinds 26 jaar heb ik deze bedrijfsruimte aan de Turfsingel 15 in Groningen.

Ik kan de Kroonluchters en lampen daar mooi neerhangen en de klanten kunnen ze bekijken.

Nu met het internet tijdperk heb ik natuurlijk ook een website. De klanten kunnen op de website voorwerk doen en daarna bij mij langs komen om ze te bekijken.

Ook kunt u bestellen via de website. Ze worden dan tegen een vergoeding verzonden of bezorgd naar uw adres.

Als service kom ik ook bij de klanten thuis om te kijken hoe de Kroonluchter of lamp lijkt. Vaak neem ik dan 2 mee. Dan kan de klant kiezen. Dit wordt als erg prettig ervaren, omdat er vaak twijfel is hoe groot hij moet zijn.

Ik ben op vrijdag en zaterdag geopend voor de bezichtiging en voor de verkoop. U kunt ook een afspraak maken op een andere dag.

Dagelijks ben ik aan het restaureren en op zoek naar mooie Kroonluchters of antieke lampen. Ze zijn authentiek en passen zowel in een oud als in een nieuw interieur.

De kroonluchters en lampen zijn energiezuinig omdat ze geschikt zijn voor Led-lampen. 

 

Ook restaureer ik voor particulieren en bedrijven. Dit houdt in: schoonmaken, bedrading vervangen of controleren en onderdelen die missen aanvullen.

Voor restauratie kunt u een foto sturen van de lamp en dan geef ik een prijsopgave.

Kom een keer kijken in de winkel en laat u verrassen door de mooie Kroonluchters en antieke lampen.

Als aanvulling van de lampen zijn er in de winkel ook andere leuke antieke spullen te koop zoals spiegels en kleine meubelen. 

Heb nu ook meer Antiek en Curiosa te koop als aanvulling op de kroonluchters. u kunt ook gratis inbrengen van uw oude spullen. Ik zorg ervoor dat ze opgeknapt worden en weer een mooie plek krijgen. 

bottom of page